Belépés gyűjtőpontoknak

Elfelejtettem a jelszavam

Pont ott segítünk, ahol kell.


A Baptista Szeretetszolgálat 2003 óta szervezi meg évről évre karácsonyi adománygyűjtő akcióját; a Cipősdoboz Akciót. A program célja, hogy minél több rászoruló gyermeket és családját karácsonyi meglepetésekkel segíthesse az adventi időszakban. Ennek érdekében szerte az országban több száz gyűjtőpont létesül, hogy a jótékonykodásra kész támogatókat fogadhassa, ajándékaikat összegyűjthesse.
Az összegyűjtött cipősdoboz ajándékokat a Baptista Szeretetszolgálat országos önkéntesi hálózatán keresztül juttatja el a gyermekekhez, még az ünnepek előtt.

Szebbé tesszük a gyerekek karácsonyát cipősdoboz akciónkkal. A karácsony nemcsak a szeretet, de a gyermekek ünnepe is, ezért különösen szívszorító, ha épp a kicsiknek nem jut ilyenkor jóságból, kedvességből és törődésből. Ezért szervezzük meg immár 20. éve nagy sikerű cipősdoboz akciónkat az ünnepek környékén, melynek keretében a jólelkű emberek és a szociálisan érzékeny cégek a Baptista Szeretetszolgálat segítségével eljuttathatják adományaikat a rászoruló gyermekek számára: elsősorban játékokat, ruhákat, könyveket és finomságokat. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy több tízezer gyermek karácsonyát tehetjük szebbé.

Céges partnereink és jószándékú adományozóink nélkül ez nem valósulhatna meg. A segítségre azonban nem csak az adventi időszakban van szükségünk. Ahhoz, hogy ekkora kampányt meg tudjuk szervezni, számítunk mindenkinek a támogatására. Ha elcsendesedik a karácsonyi készülődés izgalma és beköszönt az új év, hamarosan újból lehetőség nyílik rá, hogy rendelkezzünk személyi jövedelem adónk 1 + 1 százalékával egy egyház és egy civil szervezet javára. Kérjük a baptistákat jelöljék meg kedvezményezettként a rendelkezésükben!

A Baptista Szeretetszolgálat adószáma: 18485529-1-42

A Magyarországi Baptista Egyház technikai száma: 0286

További információ ide kattinva érhető el.

 

null