Pályázatok

(L)átható Szeretet

Idén is útjára indítjuk a Cipősdoboz Akció látássérült gyerekekre fókuszáló (L)átható Szeretet programját. A kampány lehetőséget biztosít, hogy az ajándékozásra jelentkező dobozolók személyre szabott cipősdoboz ajándékot készíthessenek.

Az egyedi dobozok a budapesti Vakok Óvodája, Általános Iskolája, Speciális Szakiskolája, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménye, Diákotthona és Gyermekotthona tanulói; valamint a debreceni Dr. Kettesy Aladár Általános Iskola Intézményegység diákjai között kerülnek kiosztásra, melyeket a támogatók a gyermekek kívánságai alapján állíthatnak össze.

A jelentkezőknek kollégáink elküldik egy-egy gyermek bemutatkozó anyagát és kívánságát, amely segítségként szolgál az ajándék elkészítéséhez. Az így összeállított dobozokat a Baptista Szeretetszolgálat budapesti irodájában, a 1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 57. szám alatti épület első emeletén lehet leadni, munkatársaink pedig személyesen fogják átadni a névre szóló meglepetéseket a karácsonyi ünnepségeken.

Jelentkezés és további információ a kiss.eszter@baptistasegely.hu  e-mail címen lehetséges, november 19-ig. A jelentkezők november 24-ig kiértesítésre kerülnek. A budapesti intézmény növendékeinek szánt dobozok leadási határideje december 1. , a debreceni intézményé pedig december 15..

Mindenkinek örömteli „dobozolást” és készülődést kíván, a Cipősdoboz Csapat! ☺

 

Legkreatívabb Cipősdoboz verseny 2017!

 Úgy érzed, kreativitásodnál már csak a szíved nagyobb? Szívesen szereznél örömet egy rászoruló kisgyermeknek ötletesen elkészített ajándékcsomagoddal?

A Baptista Szeretetszolgálat idén is meghirdeti a Legkreatívabb Cipősdoboz versenyét!  Keressük Magyarország legkreatívabb cipősdoboz ajándékát, amely kívül belül kreatív és ötletes!

Amennyiben szívesen csatlakoznál a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójához, akkor elkészített ajándékod kérjük fotózd le és a képet küldd be a ciposdoboz@baptistasegely.hu e-mail címre. A beérkezett fotók közül választjuk ki a nyerteseket, akiket e-mailben értesítünk. Nevük és munkájuk kikerül az akció facebook oldalára és honlapjára is, (www.ciposdoboz.hu), ajándékukat pedig postán küldjük el!

A fotók beküldési határideje 2017. december 17. !

Kellemes ötletelést kíván a Cipősdoboz Csapat!