Pályázatok

(L)átható Szeretet

Idén is útjára indítjuk a Cipősdoboz Akció látássérült gyerekekre fókuszáló (L)átható Szeretet programját. A kampány lehetőséget biztosít, hogy az ajándékozásra jelentkező dobozolók személyre szabott cipősdoboz ajándékot készíthessenek.

Az egyedi dobozok a budapesti Vakok Óvodája, Általános Iskolája, Speciális Szakiskolája, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménye, Diákotthona és Gyermekotthona tanulói között kerülnek kiosztásra, melyeket a támogatók a gyermekek kívánságai alapján állíthatnak össze.

A jelentkezőknek kollégáink elküldik egy-egy gyermek bemutatkozó anyagát és kívánságát, amely segítségként szolgál az ajándék elkészítéséhez. Az így összeállított dobozokat a Baptista Szeretetszolgálat budapesti irodájában, a 1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 57. szám alatti épület első emeletén lehet leadni, munkatársaink pedig személyesen fogják átadni a névre szóló meglepetéseket a karácsonyi ünnepségeken.

 

Jelentkezni az alábbi linken lehetséges november 23-ig.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgwx1Gk8Nf-jv5L9gU-OUCM5bBDxSAhwiAKRo_jjR4Krvacg/viewform?usp=sf_link

 

Budapesti intézmény növendékeinek szánt dobozok leadási határideje november 29. 

 

 

További információ a kovesdi.eszter@baptistasegely.hu  e-mail címen. A

Mindenkinek örömteli „dobozolást” és készülődést kíván, a Cipősdoboz Csapat! ☺

 

Legkreatívabb Cipősdoboz verseny 2019!

Úgy érzed, kreativitásodnál már csak a szíved nagyobb? Szívesen szereznél örömet egy rászoruló gyermeknek ötletesen elkészített ajándékcsomaggal?

A Baptista Szeretetszolgálat idén is meghirdeti a Legkreatívabb Cipősdoboz versenyét!  Keressük Magyarország legkreatívabb cipősdoboz ajándékát, amely kívül belül kreatív és ötletes!

Amennyiben szívesen részt vennél a Legkreatívabb Cipősdoboz versenyben, kérjük, készíts egy fényképet az elkészített cipősdoboz ajándékról és küldd be a ciposdoboz@baptistasegely.hu e-mail címre. A beérkezett képek közül választjuk ki azokat a szerencsés nyerteseket, akiket később postai úton szuper ajándékokban részesítünk, továbbá nevükkel és kreatív munkájukkal színesítjük facebook oldalunkat és honlapunkat.

A fotók beküldési határideje 2019. december 16. !

Kellemes ötletelést kíván a Cipősdoboz Csapat!