Segíthetsz

Készítsd el saját Cipősdoboz ajándékod!

Keress egy üres cipősdobozt, válaszd ki, hány éves kisgyereket szeretnél megajándékozni; kislányt vagy kisfiút, s töltsd meg a dobozt csupa-csupa kedves ajándékkal. Csomagold be a dobozod, s add le valamelyik gyűjtőpontunkon. A leadóhelyek listáját a Gyűjtőpontok menüpont alatt; a doboz készítés pontos módját pedig a Hogyan készüljön alatt találod. (link)

Készítsd el online cipősdobozod!

A Liliput Játékvilág gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a cipősdobozkészítést, elsősorban azok számára, akik a nagy karácsonyi hajtás ellenére is szeretnének gondolni, s meglepetéssel kedveskedni azoknak a  rászoruló gyerekeknek, akik más módon nem kaphatnak karácsonyi ajándékot. Látogass el a www.liliputjatek.hu/ciposdoboz weboldalra, s válaszd ki milyen korú és nemű kisgyereket szeretnél megajándékozni, tedd a dobozod virtuális kosaradba, s a Liliput minden mást elintéz helyetted. Kiválaszt, bevásárol, becsomagol, letép, megír, elküld a nevedben. (link)

2021. 12. 23.

A Karácsony tényleg elhozta a csodát!

Az utolsó 48 órának köszönhetően immár arról számolhatunk be, hogy 50.930 ajándékkal lephettük meg a gyermekeket.

2021. 12. 18.

Cipősdoboz ajándékot kaptak a gyerekek

Az akció egyik kiemelt eseményeként december 17-én, pénteken a tiszaszalkai Hétvezér Baptista Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskolában is kaptak a gyermekek ajándékot.