Újabb adomány érkezett a Cipősdoboz Akció részére

2019. 12. 05.

Újabb adomány érkezett a Cipősdoboz Akció részére

Több százezer forint értékben meleg zoknit ajánlott fel a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciója részére a Szinimpex Kft.

Kecskemét –  Több százezer forint értékben meleg zoknit ajánlott fel a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciója részére a Szinimpex Kft.

Minap melegzoknit kapott adományként a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciója. Kovács Szinisa, a Szinimpex Kft. ügyvezető-tulajdonosa elmondta: úgy döntöttek, idén ilyen formában támogatják a karitatív akciót, majd hozzátette, cégük szellemiségével összhangban fontosnak tartják az adományozást. Miért éppen a Cipősdoboz Akcióra esett a választásuk? Szívükhöz közel álló az akció célja és üzenete, s örülnek annak, hogy a jótékonykodást egy, a cipősdoboz ajándékozási tradíciót hazánkban meghonosító, hiteles szervezeten keresztül tehetik meg. Mert a tradíciók fontosak!
Köszönjük a felajánlást és azt, hogy így egy újabbal bővült a Baptista Szeretetszolgálat támogatói köre. Az adomány természetesen a cipősdobozokba kerül majd.