A Felföldi Kft. adománya a gyerekeknek

2018. 12. 11.

A Felföldi Kft. adománya a gyerekeknek

A Felföldi Confectionary Ltd. 100 ezer darab QUICK MILK ízesített szívószálat (a cég egyik fő termékét) ajánlotta fel a gyerekek számára a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójában.

A Felföldi Confectionary Ltd. 100 ezer darab QUICK MILK ízesített szívószálat (a cég egyik fő termékét) ajánlotta fel a gyerekek számára a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójában. A szívószálak mindegyike tele van ízesítő drazsé szemekkel, amelyek ínycsiklandó finomságot varázsolnak a tejből a gyermekeknek. A Cipősdoboz Akció támogatójaként a Felföldi Confectionary Ltd. 175 ezer tasak Sherbet Wandz nevű terméket is eljuttat karácsonyi ajándékként a rászoruló gyerekekhez. A gyerekek a szájukba öntve élvezhetik az eper, a narancs, a citrom és a zöldalma ízét bárhol, bármikor. Gluténmentes, nem tartalmaz mesterséges színezéket és ízesítőket.

A Felföldi Kft. magyar kézben lévő családi vállalkozás, mely cukrászipari és snack termékeket kínál. Felföldi küldetésében egyesíti a hagyományt, szórakozást és innovációt. A vállalat világszerte több mint 40 országba exportál, és jelenleg is terjeszkedik. Sikere az 1986-os megalakulása óta a minőségen, szolgáltatáson, közkedvelt márkákon, szakképzett munkatársakon nyugszik. 2017-ben a Felföldi nettó árbevétele 12,5 millió euró volt, és 350 alkalmazottat foglalkoztatott.