A Corvinus hallgatói is gyűjtenek

2018. 12. 11.

A Corvinus hallgatói is gyűjtenek

A Corvinus Egyetem székesfehérvári campusának kollégiumi diákbizottsága és a Corvinus Alba Karrier Klub is csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat cipősdobozgyűjtő akciójához.

December 11-én, kedden a Budai úti kollégiumban Gáspár Csilla, Kovács Krisztián és Somogyi Martin csomagolta éppen azokat az ajándékokat, amelyeket diáktársaik nevében idén karácsonykor a rászoruló gyerekeknek kívánnak eljuttatni a segélyszervezet tizenöt éve megszületett kezdeményezésének segítségével.

– A Corvinus Egyetem székesfehérvári campusának hallgatói fontos és erős közösséget alkotnak, akik érzékenyek a szociális problémákra és úgy gondolták, csatlakoznak a hagyományos karácsonyi jótékonysági akcióhoz – mondta el Suplicz Zsolt, az oktatási intézmény kommunikációs referense. Hozzátette: az épület aulájában lévő feldíszített karácsonyfa alatt a környékről vagy akár távolabbról is bárki elhelyezheti cipősdoboznyi ajándékát, azokat pedig a segélyszervezet segítségével a diákok csomagjaival együtt még az ünnepek előtt eljuttatják a rászorulókhoz.